fbpx

cookie og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger min website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på siden. 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. 

Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Dette website anvender cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Således sletter eller blokerer du for cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil indhold kunne blive mindre relevant for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formålet med cookies på mit website

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncer

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

      • Google Analytics
      • Facebook
      • Who Copied Me

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

GitteNielsson.dk
CVR-nr.: 29288356
Hjartbro Skovvej 7
6541 Bevtoft

Telefon:42915115 
Email: admin@gittenielsson.dk

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig

Når du benytter mit website, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Samtykke

Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. email med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din email-adresse og oplysninger om køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant, hvilket vil sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage emails fra mig.

Således tilbagetrækker du dit samtykke

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at trykke i bunden af mine emails eller ved at kontakte mig på admin@gittenielsson.dk og oplyse mig, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud. 

Opfyldelse af kontrakt

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Hvilke sider du klikker på (interesser)

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: 

  • Dit navn, telefonnummer
  • Din adresse
  • Din email-adresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger.

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og email-adresse blive udleveret til det aktuelle fragtfirma med henblik på levering af dine køb. 

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine oplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.    

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine oplysninger vil alene blive brugt til det formål, som de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er blevet opfyldt eller ikke længere relevant.   

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Anvendelse af tredjeparter

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af følgende data:

  • Dine betalingsoplysninger – Stripe
  • Dine køb – Simplero
  • Håndtering af nyhedsbreve via email – Simplero
  • Håndtering af tilmelding til nyhedsbreve – Convert Pro
  • Håndtering af webinarer – WebinarJam
  • Spørgeskema – Wufoo

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Videregivelse af personoplysninger som navn og email-adresse m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: 

GitteNielsson.dk
CVR-nr.: 29288356
Hjartbro Skovvej 7
6541 Bevtoft

Telefon: 42915115 
Email: admin@gittenielsson.dk

Klage

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til: 

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K

Telefon: 33193200
Email: dt@datatilsynet.dk